C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Presentacions de la Jornada amb el Departament de Territori i Sostenibilitat

Com varem anunciar, el proppassat 16 de març va tenir lloc la Jornada sobre Polítiques del Departament de Territori i Sostenibilitat a la Sala d'Actes de la Secretaria General de Medi Ambient i Sostenibilitat. La gran espectació que aquesta Jornada va tenir fou palessa en el públic assistent, que emplenava la Sala.Presidència de la Jornada de 16 de març de 2016

Donà la benvinguda el Sr. Ferran Miralles Sabadell, Director General de Polítiques Ambiental, que inaugurà la sessió amb la col·laboració de la Presidenta d'ACECMA, Sra. Mònica Rivera i el President de la Comissió de Sostenibilitat d'ASINCA, Sr. Albert Casajuana.

La jornada va permetre que responsables de les Direccions Generals de Política Ambiental i Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, de l'Agències Catalana de Residus i Catalana de l'Aigua i d'Infraestructures.cat, desglossessin les línies programàtiques i pressupostàries de les seves àrees en relació al sector ambiental.

Des d'ACECMA volem agrair la participació i implicació del Departament de Territori i Sostenibilitat, i de la seva Secretària General, que no va poder assistir per haver de respondre altres obligacions de Govern.

Donat l'interès per la sessió, adjuntem les presentacions efectuades, amb el convenciment que podreu extreure informació útil per a la vostra activitat.

 

 

 

 

Jornada 16 de març de 2016

Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer