C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Serveis als socis

 • Garantia de qualificació empresarial i publicitat sectorial davant la indústria i les administracions.
 • Millorar les pràctiques empresarials. Les firmes membres es beneficien de l'intercanvi d'informació i assessorament en Recursos Humans, Finances, IT i pràctiques de negocis en general.
 • Membres de PIMEC. A través d’ACECMA, tots els socis poden gaudir del conjunt de serveis que ofereix PIMEC als seus socis amb nombrosos serveis, com ara: butlletí setmanal d’interès empresarial, assessorament gratuït en recursos humans, riscos laborals, pla comptable, consultes jurídiques, etc i descomptes en molts serveis i comerços. (http://web.pimec.org/ca/avantatges/serveis-descomptes/)
 • Influir en la legislació i la política ambiental. ACECMA és la veu de l'enginyeria i la consultoria mediambiental davant el govern de Catalunya i participa activament en consultes legislatives, estratègies de sostenibilitat, consells municipals, etc.
 • Defensa dels preus i lluita contra la competència deslleial. ACECMA treballa amb les Administracions per defensar uns preus dignes dels serveis d’enginyeria i consultoria mediambiental, així com denunciar aquelles pràctiques poc transparents en els processos de licitacions i contractacions públiques, especialment pel que fa a la competència deslleial d’algunes institucions i empreses públiques.
 • L'augment de la visibilitat. ACECMA està present en nombrosos consells, organitzacions i actes de l’Administració pública, a Catalunya, Espanya i la resta del mon, així com en fòrums d’indústria i empresa privada. Els membres tenen l'oportunitat de participar en les accions de l'associació a través de grups de treball / comissions.
 • Participació activa a les Comissions de Medi Ambient de diverses institucions a Catalunya: PIMEC, Cambra de Comerç de Barcelona, etc.
 • Prospecció de nous mercats. Oportunitats de negoci. ACECMA realitzar sessions i jornades de treball periòdiques sobre noves oportunitats de negoci en el nostre sector, de nous serveis que el mercat demanda i de contractació internacional, facilitant l’accés a diferents ajuts i subvencions per la internacionalització de les nostres empreses.
 • Internacionalització . Convenis signats amb ACC10, missions comercials diversificades, contactes amb les oficines comercials de l’ICEX i contactes amb organismes multilaterals de finançament com el Banc Mundial, Nacions Unides, Unió Europea, etc.
 • Innovació i ecoemprenedors. ACECMA està col·laborant amb diversos centres tecnològics de Catalunya, oferint als seus socis contactes que afavoreixen la proximitat amb les millors pràctiques i tecnologies ambientals disponibles. Forma part de diverses iniciatives per facilitar la creació de nous productes en consultoria ambiental i incentivar la creació de noves iniciatives empresarials.
 • Participació conjunta en salons mediambientals, jornades, congressos i reunions professionals.
Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer