C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Side Event gratuït organitzat per ACECMA i el Departament de Territori i Sostenibilitat

Data: 31 de maig de 2013

Hora: 10:30 – 11:30

Lloc: Fira de Barcelona (Montjuic). Room 12

Del 29 al 31 de maig, es celebra a Barcelona,la CARBON EXPO, la fira mundial més important del mercat global de carboni. Aquesta fira, l’organitza el Banc Mundial i l’Associació Internacional del Comerç d’Emissions (IETA). Té caràcter anual i alterna les seus de Colònia i Barcelona. 

Dins el marc de la Carbon Expo, el proper 31 de maig, l’associació Catalana d’enginyeries i consultories mediambientals (ACECMA) i el Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen aquest Side Event que porta per títol “"Climate Change as a driver for sustainable growth of Catalan environmental services and business".

El Side Event té com a objectiu mostrar com Catalunya te una llarga tradició i experiència en matèria ambiental i disposa d’un important coneixement en temes com la gestió de l’aigua, els residus o la mobilitat, l’avaluació ambiental, l’energia, la gestió forestal, etc.... tots ells de gran importància a les properes dècades, atès l’impacte que en totes aquestes àrees tindrà el canvi climàtic.

Recentment el Govern Català, a través del Departament de Territori i Sostenibilitat i en col·laboració amb ACECMA ha llançat el programa “Catalan Projects to the World” amb l’objectiu de mostrar la capacitat de les empreses catalanes en aquestes àrees i donar suport a la seva internacionalització, amb el convenciment que la seva experiència i “know how” poden contribuir a donar respostes als reptes del canvi climàtic.

El Side Event comptarà amb la presència d’actors nacionals i internacionals que exposaran les oportunitats que el canvi climàtic obra a les empreses. Podeu consultar el programa definitiu aquí.

Les persones que vulguin assistir a aquest Side Event, hauran de confirmar la seva assistència a l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, al mail que figura al final de la pàgina, adjuntant el nom de la persona, organització a la que pertany i mail de contacte. Un cop feta la inscripció se’ls donarà un codi (codi descompte) per tal que puguin fer l’acreditació on line, a la pàgina web de CarbonExpo

http://www.carbonexpo.com/register

Un cop fet el registre, el mateix dia del Side Event podran recollir la seva acreditació en els taulells generals de Carbon Expo a Fira de Barcelona.

Gràcies a l’acord entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i ACECMA amb Carbon Expo i Fira de Barcelona, l’assistència a aquest Side Event és gratuïta i permetrà als assistents poder assistir a la resta de side events d’aquest dia i accedir a la zona dels estands(1 day Trade Fair & Side Events).

 

Confirmar assistència a:

Mail: occc@gencat.cat

Telf: 93 444 50 00 (Atenció de Nuria Saguès)

Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer