C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2015

Un representant d'ACECMA forma part del jurat del Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2015 convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient.

El Premi té tres modalitats:

  1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació
  2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient 
  3. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient

Pel que fa a les dues primeres modalitats, el Premi s’atorgarà a projectes de recerca i innovació i iniciatives que contribueixen positivament des del turisme a la conservació del medi ambient, la preservació del paisatge, els valors naturals i la biodiversitat del nostre territori, o bé a iniciatives que redueixen l’impacte del turisme en el medi ambient.

La modalitat Trajectòries de protecció i millora del medi ambient, en quin jurat estem representats, s’atorgarà en qualsevol àmbit temàtic d’actuació.

Les candidatures s’han de presentar, a proposta de tercers, abans del 20 d’abril de 2015, a les 14 hores, mitjançant un escrit adreçat al conseller de Territori i Sostenibilitat, acompanyat d’una memòria descriptiva de la candidatura, que també s’ha d’enviar en format electrònic a la secretaria tècnica del Premi: sea.tes@gencat.cat

Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer