C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Nova Junta Directiva d'ACECMA

Després de rebre la notificació de sol·licitud de baixa de l'Associació per part de l'empresa D.Nota, la Junta Directiva es va reunir el passat 24 de març per nomenar un nou president d'ACECMA. Com a conseqüència d'aquesta reunió la Junta Directiva queda formada de la següent manera:

  • Presidenta: Mònica Rivera (Albea Transenergy, S.L.)
  • Vicepresident: Jorge Vicente (Deplan, S.L )
  • Secretari: Eduardo Martinez (Comei, S.L)
  • Tresorer: Juan Castaño (Amphos 21, S.L)
  • Vocal: Ernest Rovira (Assertis, S.L)

En aquesta reunió de la Junta es van prendre una sèrie d'importants decisions que tenen l'objectiu de recuperar el paper protagonista d'ACECMA en el nostre sector, recordant que l'objectiu principal d’ACECMA és aglutinar el major nombre de les empreses del sector ambiental i defensar els nostres interessos i el dels nostres professionals. Per tant, des de la Junta volem consolidar-nos com l’interlocutor vàlid i reconegut davant les institucions i reforçar les aliances amb d’altres associacions empresarials nacionals i internacionals del sector ambiental.

Per tant, una de les primeres decisions acordades per la nova Junta és facilitar la participació de les empreses a la nostra associació i definir clarament una sèrie d'accions per augmentar les oportunitats de negoci dels nostres associats. En conseqüència hem decidit que la quota pels associats i nous associats durant el 2015 sigui gratuïta. A més estem elaborant una llista d'activitats a desenvolupar a curt i mig termini per ajudar a les empreses associades en la seva activitat professional. Durant les properes setmanes us enviarem un programa d'activitats i ajuts per a la comercialització dels associats per a la vostra consideració.

Us encoratgem des d’ara mateix, a fer difusió d’aquest repte i oportunitat que encetem, a totes aquelles empreses del sector ambiental (consultories o enginyeries) que considereu adients per a formar part de la nostra Associació.

A l’assemblea que celebrarem el mes de juny (puntualment rebreu la invitació) aprofitarem per exposar-vos les accions acordades pel 2015. En aquest marc esperem que es generi un debat interessat per tal d’adoptar noves mesures amb un suport majoritari que beneficiïn a les empreses d'ACECMA.

Salutacions,

Junta Directiva d'ACECMA
Barcelona, Abril 2015

Tags: 
Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer