C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Associa't a ACECMA

Des d’ACECMA (Associació Catalana d'Enginyeries i Consultories Medioambientals), fa molts anys que duem a terme projectes, activitats i esdeveniments, que persegueixen permanentment el donar resposta a aquests reptes i aportar valor des de la nostra expertesa professional col·lectiva, i particularment de la de cadascun dels membres associats. Aquests objectius s'assoleixen gràcies a la força de representació empresarial de la pròpia Associació com a referent reconegut de les Enginyeries i Consultories ambientals a Catalunya davant de les diferents Administracions Públiques i Organismes Empresarials catalans com amb d’altres associacions internacionals del nostre sector.

És per tot això que convidem a totes les empreses de Consultoria i Enginyeria Ambiental de Catalunya a formar part de la nostra associació. El nostre repte és fer créixer la massa crítica d’ACECMA per millorar el posicionament de les empreses de consultoria i enginyeria ambiental catalanes en el mercat local i global.

La JUNTA DIRECTIVA d’ACECMA, va acordar, i la darrera Assemblea ratificar, que a les noves incorporacions d’associats pel que fa a tot l’any 2015 i el 2016, la quota d’inscripció tingui una EXEMPCIÓ DEL 100% i que, conseqüentment, sigui a cost 0 per les empreses que s’hi inscriguin. Aquest cost 0 és extensiu a totes les empreses membres actuals. Aquesta exempció serà aplicable fins a la propera Assemblea General d’ACECMA del 2016, on es revisaran els terminis.

Us invitem a conèixer-nos millor i on hi trobareu la BUTLLETA de SOL·LICITUD PER DONAR-SE D’ALTA A ACECMA

Esperem al vostra resposta i estarem encantats d’acollir-vos a ACECMA, la vostra Associació.

Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer