C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Programa de Cupons a la Innovació

El Programa de Cupons a la Innovació ha estat convocat per l'any 2015, i consta de tres categories:

  • cupons tecnològics,
  • cupons d’innovació i
  • cupons d’ecoinnovació.

Aquesta és la segona convocatòria, una vegada que, des d'Acció ja es va fer una prova pilot l'any passat, amb els cupons tecnològics.

Per tal de difondre la seva utilitat el Departament de Territori i Sostenibilitat s'ha organitzat una sessió informativa per al proper 9 d’octubre dirigida especialment a les enginyeries i consultories ambientals, prescriptores i proveïdores dels serveis susceptibles de ser finançats.

Es tracta d'uns ajuts molt interessants, tant per les Pimes, a qui permet rebre un assessorament que faciliti introduir millores ecoinnovadores a un cost reduït, i per a les enginyeries i consultories ambientals, que els permet oferir els seus serveis a un preu també reduït.

Per a més informació de la jornada i inscripcions accedir a: http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2015/10/programa-cupons-innovacio.jsp

I per a la informació dels cupons a : http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/empresa_i_produccio_sostenible/economia_verda/cupons-decoinnovacio/

Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer