C/ Viladomat, 174, 4ª planta. · 08015-Barcelona ·Telèfon: 934 964507 · Fax. 934 964 532 · acecma@acecma.es

You are here

Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2017

ACECMA forma part del Jurat del Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2017, convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient.

El Premi, creat per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn, s’emmarca enguany en la temàtica de la ciència ciutadana en projectes ambiental, té tres modalitats:

  1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental, per a projectes de ciència ciutadana que es troben en fase preliminar de recerca i desenvolupament i que, per tant, encara no s’han posat a l’abast de la societat ni de la comunitat científica. Seran idees de projectes que responen a una necessitat de millora i conservació del medi ambient.
  2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient, per a projectes de ciència ciutadana que ja es troben en funcionament i dels quals se’n pot demostrar el seu impacte social, ambiental i científic.
  3. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient, s’atorgarà en qualsevol àmbit d’actuació que fomenti la conservació i millora del medi ambient en general o d’alguns dels seus elements en particular.

Un jurat expert de cada modalitat acordarà, a partir d’uns criteris compartits, el guanyador o guanyadors. Un representant d'ACECMA forma part del jurat que participa en la selecció de la trajectòria de protecció i millora del medi ambient a premiar.

El Premi es lliurarà en l'acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 6 de juny de 2017 i consisteix en un diploma acreditatiu i la dotació següent:

  1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació: 10.000 euros.
  2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient: 10.000 euros.
  3. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient: 8.000 euros.
El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 4 de maig de 2017.
 
Podeu trobar més informació i presentar les candidatures a http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/educacio_i_sostenib...
Compartir

Build by COMEI, S.L. inspired by Maksimer